Behandling av Personopplysninger

Vi samler bare inn anonym informasjon når du ikke er logget inn.
Vi benytter oss av teknologi som informasjonskapsler (små filer som oppbevares av nettleseren din), sporingsbilder («web beacons») eller unike enhetsidentifikatorer som anonymt identifiserer datamaskinen eller enheten din slik at vi kan tilby en bedre brukeropplevelse. Systemene våre loggfører også informasjon om f.eks. nettleseren din, operativsystem og IP-adresse.

Vi samler ikke inn personlig informasjon som kan bidra til å identifisere deg. Med andre ord samler vi ikke inn informasjon som for eksempel navnet ditt, adresse, telefonnummer eller e-postadresse.

Vi tar ikke bevisst kontakt med eller samler inn informasjon om barn under 13 år. Dersom du mistenker at vi utilsiktet har samlet inn slik informasjon, ta kontakt med oss så vi raskt kan innhente samtykke fra foresatte eller fjerne informasjonen.

Når du er logget inn som bruker hos oss.
All informasjon du gir oss når du oppretter konto lagres frem til du evt. avslutter din konto hos oss. Vi lagrer ikke betalingsinformasjon fra kreditt/debit-kort, da sikker betaling håndteres via PayPal. Ingen kort-informasjon angående dine innbetalinger lagres hos oss på noe som helst tidspunkt.

Vi verken lagrer eller deler informasjon om hvor du befinner deg.
Vi bruker ikke og samler ikke inn den nøyaktige geografiske posisjonen din.

Du kan be om å få se de personlige dataene dine.
Du kan logge deg inn på kontoen din for å se den personlige informasjonen vi har lagret om deg, som for eksempel navn, e-postadresse, adresse og telefonnummer. Du kan også kontakte oss per e-post for å be om tilgang til denne informasjonen.

Vi beholder de personlige dataene dine frem til du sletter dem.
Deng fjerner personlig informasjon som kan bidra til å identifisere deg (som for eksempel navnet ditt, adresse, e-postadresse og telefonnummer) og andre innstillinger knyttet til kontoen din med en gang du sletter kontoen. Annen type data kan vi beholde på ubestemt tid.

Vi deler ikke personopplysningene dine med andre selskaper.
Vi deler ikke personlig informasjon som kan identifisere deg (som for eksempel navn, adresse, e-postadresse og telefonnummer) med andre selskaper.

Du kan spørre oss om personvern.
Kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål om våre personvernregler, via andre@deng.no

Analyseleverandører har tilgang til data på våre vegne.
Analysebyråer kan benytte seg av anonyme data (som for eksempel IP-adresse eller enhets-ID) for å hjelpe oss å forstå hvordan tjenestene våre brukes. De benytter seg kun av disse dataene på vegne av oss. De deler dem bare samlet, slik at data som tilhører enkeltbrukere aldri deles.